Onze WerkwijzeUw oplossing
op maat


Onze werkwijze
in 4 stappen


Hoe verloopt het proces?


Kerteza zet samen met uw organisatie de stappen die nodig zijn om kosten te besparen, kwaliteit te verbeteren en verspillingen te elimineren.

Wij begeleiden organisaties met onze gestructureerde en bewezen aanpak volgens ons Kerteza-4Fasenmodel®. Onze aanpak is eenvoudig, biedt houvast en is gericht op het meetbaar verbeteren van kwaliteit, efficiëntie en productiviteit. Geen dikke rapporten, maar een allesomvattende gestructureerde, onderbouwde en resultaatgerichte aanpak, die wij binnen iedere organisatie toepassen.

 

 

Uw vraag:
Op basis van uw vraag proberen wij de focus en het resultaat af te bakenen. In overleg met u komen we tot een oplossing die past bij uw organisatie.

 

Ons voorstel:
Wij stellen u een kosteloze en vrijblijvende offerte op waarin het voorstel van de aanpak concreet wordt verwerkt.

 

De uitvoering:
Onze adviseur werkt gedreven en met zorg aan de opdracht.
Samen met u werken wij gestructureerd toe naar het gewenste resultaat.

 

De evaluatie:
Met regelmaat rapporteren wij aan u de voortgang. Op die manier houden we focus en zorgen wij dat het einddoel efficiënt wordt bereikt.

 

Een toelichting van onze diensten vindt u hieronder:

Onze diensten

Met onze diensten ondersteunen wij u bij het reduceren van kosten, elimineren van verspillingen
en het verbeteren van kwaliteit en veiligheid van de zorg.

projectmanagement

Met een gefaseerde aanpak begeleidt onze Kerteza-adviseur uw organisatie naar het gewenste resultaat en zorgt voor houvast tijdens complexe verandertrajecten.

toetsingen& audits

Wilt u weten hoe futureproof uw organisatie is? Wij brengen de situatie onafhankelijk en duidelijk in beeld. Onze heldere rapportage ondersteunt u om de gewenste verbetering te realiseren.

interimfuncties

Onze adviseurs hebben ruime ervaring in de zorg. Wij bieden functies aan zoals managers, projectleiders en kwaliteitsfunctionarissen. Zo kunt u de continuïteit van dienstverlening garanderen.

incidenten& calamiteiten

Onze ervaren en onafhankelijke adviseur biedt structuur en zoekt mee naar basisoorzaken en oplossingen. We leveren een helder rapport met aanbevelingen voor verbetering.

opleidingen& trainingen

Wilt u de deskundigheid van uw medewerkers bevorderen? Kerteza beschikt over een uitgebreid aanbod opleidingen, trainingen en workshops.


Ontdek wat Kerteza voor u kan betekenen.

Neem gerust contact met ons op of stel uw vraag via het contactformulier.

Contactformulier