InterimfunctiesKerteza,
de meest efficiënte weg naar uw doelen


Onze adviseurs hebben een ruime ervaring opgebouwd binnen verschillende zorginstellingen en op diverse niveaus. Met onze adviseurs kunt u een continue dienstverlening garanderen. Wij bieden functies aan zoals managers, projectleiders en kwaliteitsfunctionarissen.

 

Continuïteit bieden door een tijdelijke invulling van sleutelfiguren binnen uw organisatie moet snel en efficiënt gebeuren.

Kerteza stelt op korte termijn een senior adviseur ter beschikking om uw cluster, afdeling of verandertraject mee aan te sturen en in goede banen te leiden. De Kerteza-adviseur biedt een doelgerichte aanpak, en verbindt zich ertoe de afgesproken resultaten te behalen.

Bij de start zorgt de Kerteza-adviseur voor een volledig beeld van de opdracht en stelt op basis daarvan een gericht plan van aanpak op. Dit plan dient als leidraad voor de interim opdracht. Onze adviseurs hanteren een hands-on aanpak en maken uw situatie snel eigen. Zij zetten hun managementvaardigheden in waarbij people management en organisatorische vaardigheden op de voorgrond staan.

Wilt u tijdelijk een beroep doen op Kerteza?

Wij helpen u graag, en zolang u dat nodig acht.

Download onze organisatiefolder of neem gerust contact met ons op via het contactformulier.