Interimfuncties

Kerteza, 
de meest efficiënte weg naar uw doelen

Heeft u tijdelijk behoefte aan waarneming van een manager, een projectleider of kwaliteitsfunctionaris/ QA-officer? Bij Kerteza doet u eenvoudig beroep op een tijdelijke interim functie. Door onze jarenlange ervaring met interim opdrachten binnen diverse sectoren kunnen onze adviseurs u uitstekend van dienst zijn.

Het juiste profiel

Kerteza stelt binnen afzienbare tijd een geschikte interim professional uit ons eigen team of ons expertise-netwerk ter beschikking. Daardoor kunt u de continuïteit garanderen voor uw organisatie, afdeling of project.

Kerteza-aanpak

Tijdens een intakegesprek bespreken we de achtergrond van uw vraag, het gewenste profiel en het te verwachten resultaat. Om zeker te zijn dat de verwachtingen overeenkomen, wordt een concrete opdrachtsformulering opgesteld en voorzien we een kennismaking met de geselecteerde interim functionaris/ manager/ projectleider.

Bij de start zorgt de Kerteza-adviseur voor een volledig beeld van de opdracht en stelt op basis daarvan een gericht plan op. Dit plan dient als leidraad voor de interim opdracht. Door een pragmatische en hands-on aanpak maken wij uw situatie snel eigen en voelt u snel de meerwaarde van Kerteza.

Het resultaat

De Kerteza adviseurs hanteren een doelgerichte aanpak en verbinden zich ertoe de vooraf afgesproken resultaten te behalen. Onze inzet en resultaten worden regelmatig met de opdrachtgever geëvalueerd.

Indien u meer informatie wenst over onze aanpak, bekijk dan onze klantcasussen.

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrieven

Duineneind 16 bus 1, 2460 Kasterlee, België

Tel.: +32 14 25 90 00
E-mailadres: academy@kerteza.com

Contacteer ons

Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Instelling *
Functie *
Afdeling *