Kerteza Talents - Interim Management

Kerteza, 
de meest efficiënte weg naar uw doelen

Met een pool van ervaren professionals met diepgaande kennis van zorgprocessen en ervaring op verschillende werkterreinen, bieden wij interim managers op directie-, staf- en expertniveau aan. Wij kunnen snel schakelen en bieden flexibel inzetbare expertise, waardoor uw organisatiedoelen worden bereikt en continuïteit wordt verzekerd.

Wij starten altijd vanuit een duidelijk geformuleerde opdracht, die in lijn is met uw verwachtingen, om zo efficiënt en effectief te kunnen werken.

Het juiste profiel

Kerteza stelt snel een geschikte interim professional ter beschikking uit ons eigen team of ons expertise-netwerk. 

Kerteza-aanpak

Tijdens een intakegesprek bespreken we de achtergrond van uw vraag, het gewenste profiel en het te verwachten resultaat. Om zeker te zijn dat de verwachtingen overeenkomen, wordt een concrete opdrachtsformulering opgesteld en voorzien we een kennismaking met de geselecteerde interim functionaris/ manager/ projectleider. 

Bij de start zorgt Kerteza voor een volledig beeld van de opdracht. Door een pragmatische en hands-on aanpak maken wij uw situatie snel eigen en voelt u snel de meerwaarde van Kerteza.  

Het resultaat

Kerteza Talents hanteert een doelgerichte aanpak en verbindt zich ertoe de vooraf afgesproken resultaten te behalen. Onze inzet en resultaten worden regelmatig met de opdrachtgever geëvalueerd. 

Indien u meer informatie wenst over onze aanpak, bekijk dan onze klantcasussen.

Onze diensten

Met onze diensten ondersteunen wij u bij het reduceren van kosten, elimineren van verspillingen en het verbeteren van kwaliteit en veiligheid van de zorg.

Project

management

Interim

functies

Toetsingen

& audits

Incidenten

& calamiteiten

Training

& opleiding

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrieven

Duineneind 16 bus 1, 2460 Kasterlee, België

Tel.: +32 14 25 90 00
E-mailadres: academy@kerteza.com

Contacteer ons

Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Instelling *
Functie *
Afdeling *