Onze aanpak is deskundig gedreven toonaangevend persoonlijk met zorg

Kerteza,
maakt het verschil

Bij Kerteza vinden we niet alleen dat de zorg beter moet, we geloven ook dat de zorg beter kan.

De zorg wordt steeds complexer en men moet steeds meer realiseren met minder middelen. Daarom is het voor een zorginstelling van cruciaal belang doelstellingen met zekerheid te kunnen waarmaken.

Om de daarvoor noodzakelijke veranderingen gestructureerd en efficiënt aan te pakken, willen we organisaties in de zorg ondersteunen met het juiste advies en begeleiding.

Waarom Kerteza

Als u voor Kerteza kiest, kiest u voor een strategische partner die u helpt bij organisatievraagstukken en complexe transitietrajecten. Kerteza zet samen met uw organisatie de stappen die nodig zijn om kosten te besparen, kwaliteit te verbeteren en verspillingen te elimineren. Wij begeleiden organisaties met onze gestructureerde en bewezen aanpak. Voor complexe transities werken wij volgens ons Kerteza-4Fasenmodel®.

Onze aanpak is eenvoudig, biedt houvast en is gericht op het meetbaar verbeteren van kwaliteit, efficiëntie en productiviteit. Geen dikke rapporten, maar een allesomvattende gestructureerde, onderbouwde en resultaatgerichte aanpak, die wij binnen iedere organisatie toepassen.

Wanneer u de verandering nog extra wil bijzetten, bekijken dan hier ons brede aanbod aan opleidingen.

Kerteza zorgt er dus voor dat u alles in huis hebt om uw organisatie efficiënt te runnen.

Ons DNA

Kerteza heeft een team van deskundige medewerkers die elk over een brede waaier aan specifieke expertises beschikken en de taal van de zorg spreken. Elke adviseur heeft een ruime ervaring opgebouwd binnen verschillende zorginstellingen en op diverse niveaus.

Dat we toonaangevend zijn willen we u iedere dag opnieuw bewijzen. Ieder van ons is actief betrokken in tal van raden, conferenties, commissies, overheden, accrediterende en certificerende instanties en wetenschappelijke beroepsverenigingen. En dit loont. Want door onze brede betrokkenheid zijn wij in een vroeg stadium op de hoogte van ontwikkelingen en spelen wij hier tijdig op in.

Onze adviseurs delen allemaal de passie van werken aan goede zorg. Vanuit deze passie zijn wij gedreven om resultaten te bereiken en de nodige veranderingen op het juiste spoor te zetten.

Wij houden van een persoonlijke aanpak. Om de noodzakelijke veranderingen gestructureerd en efficiënt aan te pakken, ondersteunt Kerteza u met het juiste advies en begeleiding, op maat van iedere instelling in de zorgsector.

Telkens met zorg voor de sector, onze klant en haar medewerkers.

Ontdek wat Kerteza voor u kan betekenen.

Download onze folder of neem contact met ons op via het contactformulier.

Onze diensten

Met onze diensten ondersteunen wij u bij het reduceren van kosten, elimineren van verspillingen en het verbeteren van kwaliteit en veiligheid van de zorg.

Project

management

Interim

functies

Toetsingen

& audits

Incidenten

& calamiteiten

Training

& opleiding

Duineneind 16 bus 1,
2460 Kasterlee, België

Tel.: +32 14 25 90 00

E-mailadres: secretariaat@kerteza.com

Contacteer ons

Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Instelling *
Functie *
Afdeling *

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrieven

Duineneind 16 bus 1, 2460 Kasterlee, België

Tel.: +32 14 25 90 00
E-mailadres: academy@kerteza.com

Contacteer ons

Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Instelling *
Functie *
Afdeling *