Over Kerteza

Kerteza werkt
Kerteza,
maakt het verschil


Bij Kerteza vinden we niet alleen dat de zorg beter moet, we geloven ook dat de zorg beter kan.

De zorg wordt steeds complexer en men moet steeds meer realiseren met minder middelen. Daarom is het voor een zorginstelling van cruciaal belang doelstellingen met zekerheid te kunnen waarmaken.


Om de daarvoor noodzakelijke veranderingen gestructureerd en efficiënt aan te pakken, willen we organisaties in de zorg ondersteunen met het juiste advies en begeleiding.


Waarom Kerteza

Als u voor Kerteza kiest, kiest u voor een strategische partner die u helpt bij organisatievraagstukken en complexe transitietrajecten. Kerteza zet samen met uw organisatie de stappen die nodig zijn om kosten te besparen, kwaliteit te verbeteren en verspillingen te elimineren. Wij begeleiden organisaties met onze gestructureerde en bewezen aanpak. Voor complexe transities werken wij volgens ons Kerteza-4Fasenmodel®.

Onze aanpak is eenvoudig, biedt houvast en is gericht op het meetbaar verbeteren van kwaliteit, efficiëntie en productiviteit. Geen dikke rapporten, maar een allesomvattende gestructureerde, onderbouwde en resultaatgerichte aanpak, die wij binnen iedere organisatie toepassen.

Wanneer u de verandering nog extra wil bijzetten, bekijken dan hier ons brede aanbod aan opleidingen. 

 

Kerteza zorgt er dus voor dat u alles in huis hebt om uw organisatie efficiënt te runnen.

 


Ons DNA

Kerteza heeft een team van deskundige medewerkers die elk over een brede waaier aan specifieke expertises beschikken en de taal van de zorg spreken. Elke adviseur heeft een ruime ervaring opgebouwd binnen verschillende zorginstellingen en op diverse niveaus.

Dat we toonaangevend zijn willen we u iedere dag opnieuw bewijzen. Ieder van ons is actief betrokken in tal van raden, conferenties, commissies, overheden, accrediterende en certificerende instanties en wetenschappelijke beroepsverenigingen. En dit loont. Want door onze brede betrokkenheid zijn wij in een vroeg stadium op de hoogte van ontwikkelingen en spelen wij hier tijdig op in.

Onze adviseurs delen allemaal de passie van werken aan goede zorg. Vanuit deze passie zijn wij gedreven om resultaten te bereiken en de nodige veranderingen op het juiste spoor te zetten.

Wij houden van een persoonlijke aanpak. Om de noodzakelijke veranderingen gestructureerd en efficiënt aan te pakken, ondersteunt Kerteza u met het juiste advies en begeleiding, op maat van iedere instelling in de zorgsector.

Telkens met zorg voor de sector, onze klant en haar medewerkers.

Onze diensten

Met onze diensten ondersteunen wij u bij het reduceren van kosten, elimineren van verspillingen
en het verbeteren van kwaliteit en veiligheid van de zorg.

projectmanagement
Met een gefaseerde aanpak begeleidt onze Kerteza-adviseur uw organisatie naar het gewenste resultaat en zorgt voor houvast tijdens complexe verandertrajecten.
toetsingen& audits
Wilt u weten hoe futureproof uw zorginstelling is? Een Kerteza-adviseur brengt de situatie onafhankelijk en duidelijk in beeld. Onze heldere rapportage ondersteunt u om de gewenste verbetering te realiseren.
interimfuncties
Onze adviseurs hebben ruime ervaring in de zorg. Wij bieden functies aan zoals managers, projectleiders en kwaliteitsfunctionarissen. Zo kunt u de continuïteit van dienstverlening garanderen.
incidenten& calamiteiten
Onze ervaren en onafhankelijke adviseur biedt structuur en zoekt mee naar basisoorzaken en oplossingen. We leveren een helder rapport met aanbevelingen voor verbetering.
opleidingen& trainingen
Wilt u de deskundigheid van uw medewerkers bevorderen? Kerteza beschikt over een uitgebreid aanbod opleidingen, trainingen en workshops.

Ontdek wat Kerteza voor u kan betekenen.

Neem gerust contact met ons op of stel uw vraag via het contactformulier.

Contactformulier