Over Kerteza

Onze aanpak is
Kerteza
context


De gezondheidszorg is de voorbije decennia enorm geëvolueerd, maar mede daardoor bijzonder complex geworden. De uitdagingen in de gezondheidszorg zijn groot en gekend. De antwoorden die daarop moeten gevonden worden zijn noch voor de hand liggend noch evident. Dat is waarom Kerteza focust op de zorg en de schil rondom.

Ondanks de vele uitdagingen waarmee we geconfronteerd (zullen) worden, is ons huidige gezondheidszorgsysteem goed en is de tevredenheid bij patiënten hoog. Maar het moet beter, en als Kerteza zijn wij overtuigd dat het ook beter kan. Voor vele problemen zijn er oplossingen voorhanden. Het probleem is net dat deze oplossingen niet op een sluitende geïmplementeerd raken in de praktijk en niet structureel ingebed worden doorheen alle geledingen van een organisatie!


Wat we doen

Als Kerteza helpen wij organisaties in de gezondheidszorg net om die stappen die het verschil maken wel vooruit te zetten.

Dit doen we aan de hand van een gestructureerde, onderbouwde en pragmatische aanpak op maat van de klant. Een aanpak die gedreven wordt vanuit échte verbetering van de kwaliteit, efficiëntie en productiviteit van zorg ten dienste van en niet ten koste van de patiënt.


Ons DNA

Dit kunnen wij, omdat we beschikken over deskundige medewerkers met een brede waaier aan specifieke expertise en allen met een grote affiniteit en passie voor zorg.

We zijn toonaangevend. We zijn een gewaardeerde partner in het brede debat. Onze actieve bijdrage en betrokkenheid in tal van raden, commissies, overheden, accrediterende, certificerende en regelgevende instanties, wetenschappelijke beroepsverenigingen, conferenties en tal van andere fora tonen dit.

Dat doen wij op een gedreven manier, met flair en vanuit een oprechte betrokkenheid voor de zorg.

Tegelijk ook persoonlijk en op maat van de klant.

Zo ook met zorg voor de sector, voor onze klant, hun en onze medewerkers.

Onze diensten

Schrijf u in voor één van onze gespecialiseerde opleidingen.
Of school u bij Kerteza om tot erkend auditor.

projectmanagement
Wij adviseren en begeleiden u zonder struikelen naar het gewenste doel.
toetsingen& audits
Wilt u weten hoe gezond en matuur uw organisatie is? Laat het onderzoeken door een gespecialiseerde Kerteza-adviseur.
interimfuncties
De juiste mensen inzetten op het juiste moment en de juiste plaats: alleen zo garandeert u een continue dienstverlening.
incidenten& calamiteiten
Onze Kerteza-adviseurs zoeken als onafhankelijke partij mee naar de basisoorzaken en oplossingen.
opleidingen& trainingen
Kerteza biedt een uitgebreid aanbod om uzelf, uw team of uw organisatie systematisch verbeteren.

Ontdek wat Kerteza voor u kan betekenen.

Contacteer ons of stel uw vraag via het contactformulier.
Contacteer ons