Diensten en productenOnze dienstverlening


Bij Kerteza vinden we niet alleen dat de zorg beter moet,
we geloven ook dat de zorg beter kan.

Wij zetten samen met uw organisatie de stappen die nodig zijn om kosten te besparen,
kwaliteit te verbeteren en verspillingen te elimineren.


Project
management


Met een gefaseerde aanpak begeleidt onze Kerteza-adviseur uw organisatie naar het gewenste resultaat en zorgt voor houvast tijdens complexe verandertrajecten. 

Ontdek meer

Toetsingen


Wilt u weten hoe futureproof uw zorginstelling is? Een Kerteza-adviseur brengt de situatie onafhankelijk en duidelijk in beeld. Onze heldere rapportage ondersteunt u om de gewenste verbetering te realiseren.
Ontdek meer

Interimfuncties


Onze adviseurs hebben ruime ervaring in de zorg. Wij bieden functies aan zoals managers, projectleiders en kwaliteitsfunctionarissen. Zo kunt u de continuïteit van dienstverlening garanderen.
Ontdek meer

Incidenten en
calamiteiten
onderzoek


Onze ervaren en onafhankelijke adviseur biedt structuur en zoekt mee naar basisoorzaken en oplossingen. We leveren een helder rapport met aanbevelingen voor verbetering. 

Ontdek meer

Vereenvoudiging 
kwaliteitsmanagement
systeem
zorginstelling 


De beste zorg leveren met minder tijdsinvestering, minder verspillingen en minder kosten? Dat kan met een compact en werkbaar kwaliteitsmanagementsysteem.

Ontdek meer

Vereenvoudiging kwaliteitsmanagement
systeem 
labs


De beste zorg leveren met minder tijdsinvestering, minder verspillingen en minder kosten? Dat kan met een compact en werkbaar kwaliteitsmanagementsysteem.

Ontdek meer

Ontdek wat Kerteza voor u kan betekenen.

Download onze organisatiefolder of neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Organisatiefolder
ContactformulierOnze diensten

Met onze diensten ondersteunen wij u bij het reduceren van kosten, elimineren van verspillingen
en het verbeteren van kwaliteit en veiligheid van de zorg.

Projectmanagement

Kwaliteits- en veiligheidsmanagement, de implementatie van ICT-systemen of de optimalisatie van zorg- en goederenlogistiek ... Voor welk complex verandertraject uw organisatie ook staat, met een gefaseerde aanpak begeleidt uw Kerteza-adviseur u naar het gewenste resultaat.
Interimfuncties

Hebt u dringend nood aan een professionele manager, projectleider of kwaliteitsadviseur? Kerteza stelt u op korte termijn senior adviseurs ter beschikking, ervaren in de zorg, die cruciale posities in uw organisatie kunnen invullen.
Toetsingen& audits

Hoe toekomstbestendig is uw zorginstelling? Een deskundige, onafhankelijke Kerteza-adviseur onderzoekt het en brengt uw situatie en uw ambitie in kaart. Met een helder rapport kunt u aan de slag om de gewenste verbeteringen te realiseren.
Incidenten& calamiteiten

Een incident is snel gebeurd. De calamiteit verhelpen en herhaling voorkomen is vaak heel wat anders. Kerteza onderzoekt als onafhankelijke adviseur de oorzaken en reikt u praktische oplossingen en verbetervoorstellen aan.
Training & opleiding

Medewerkers die zich bijscholen en continu bijblijven, helpen uw organisatie vooruit. Bij Kerteza kunt u terecht voor een waaier aan opleidingen, trainingen en workshops op maat. Uw teams kunnen de theorie meteen in de praktijk omzetten.