Onze aanpak is deskundig gedreven toonaangevend persoonlijk met zorg

Kerteza Academy
bevordert uw deskundigheid

Welkom bij Kerteza Academy, een onderdeel van Kerteza die volledig gewijd is aan het bevorderen van de deskundigheid van u en uw medewerkers. Kerteza beschikt over een uitgebreid aanbod opleidingen, trainingen en workshops.

Onze trainingen en opleidingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling en daarmee de ontwikkeling van teams en organisaties. Op deze website bundelen wij voor u al onze trainingen, opleidingen en workshops. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij bieden trainingen aan op maat voor uw organisatie. Dat kan bij u op locatie of via meeting-apps en desktop-apps. Daarnaast kan u deelnemen aan opleidingen en workshops met open inschrijving. U kan ook kiezen om een van onze  e-learningmodules te volgen. De didactische werkvormen die Kerteza Academy hanteert richten zich specifiek op het bevorderen van uw kennis en vaardigheden.

Wij zorgen dat u de materie direct en effectief in uw eigen situatie kan toepassen. Zo maken we uzelf en uw organisatie sterker.

Opleidingen en trainingen

Kerteza Academy kan de trainingen en opleidingen op de voor u best passende manier organiseren.

Op maat

Wij bieden trainingen en opleidingen aan die in uw eigen organisatie georganiseerd worden. Deze worden volledig op maat van uw organisatie ingericht.

Open inschrijving

Wij bieden trainingen en opleidingen aan met open inschrijving. Wij zorgen voor en geschikte locatie met overnachting en catering.

E-Learning

Wij bieden trainingen en opleidingen via e-learning aan. Ons aanbod wordt in de komende weken en maanden verder uitgebreid. Als u een hele cursus hebt gevolgd ontvangt u van ons een certificaat.

Ontdek wat Kerteza Academy voor u kan betekenen.

Neem contact met ons op via het contactformulier.

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrieven

Duineneind 16 bus 1, 2460 Kasterlee, België

Tel.: +32 14 25 90 00
E-mailadres: academy@kerteza.com

Contacteer ons

Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Instelling *
Functie *
Afdeling *