training

Deskundigheidsbevordering intern auditor

Het bevorderen van uw auditvaardigheden op één dag.
Wij verzorgen deze training met praktische oefencases en eventueel met een praktijk-deel waarbij de auditoren gecoacht worden tijdens de uitvoering van hun audit.

Algemeen

Een interne audit moet relevante (nieuwe) informatie opleveren om uw organisatie beter te laten presteren. Daarbij is het toetsen van de basisfilosofie een essentiële voorwaarde. Wanneer u wilt dat de audits meer opbrengen, meer diepgang aanbrengen en professionele rapporten opleveren, biedt deze training deskundigheidsbevordering de oplossing.
In deze eendaagse training die bij u op locatie wordt verzorgd leren de intern auditoren hoe zij specifieke onderdelen tijdens een interne audit efficiënt en effectief kunnen beoordelen.

 


Resultaat 

Het resultaat van deze training is dat de intern auditoren met een nieuwe en frisse blik kijken naar hoe audits uit te voeren, welke vaardigheden hen helpen bij het verkrijgen van diepgang en welke technieken helpen bij het uitvoeren van een professionele audit.
Door aanvullende audittechnieken, een kritische blik naar de eigen werkwijze, handige tips en tricks leren de deelnemers meer verdieping aan te brengen en de essentie van uw processen te toetsen.
Het resultaat is een professioneel uitgevoerde audit en daarbijhorende rapportage waarmee u de prestaties van uw organisatie daadwerkelijk kunt verbeteren.

 


Duur

Deze deskundigheidsbevorderings-training wordt verzorgd gedurende één lesdag.
Indien u wenst dat onze trainers de auditoren in de praktijk feedback geven, kies dan voor de praktijkvariant (twee dagen). De auditoren krijgen dezelfde theorie om hun deskundigheid te bevorderen en tijdens de training wordt een audit voorbereid, uitgevoerd en gerapporteerd onder deskundige begeleiding van onze Kerteza trainer. Het resultaat daarvan is dat de deelnemers de volledige PDCA cyclus hebben doorlopen en dat tevens één of meerdere audits (afhankelijk van het aantal deelnemers) zijn uitgevoerd.

 


Doelgroep

Deze training is bedoeld voor reeds opgeleide interne auditoren op elk niveau.
Onze trainers stemmen het niveau van de training af op de deelnemers, waardoor de training geschikt is voor verschillende medewerkers, zoals leidinggevenden, professionals, stafmedewerkers en uitvoerende medewerkers.

 


Programma

Deze training wordt in-company gegeven.
Het aantal cursisten, data en de locatie van de training wordt in overleg afgestemd.

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u ons contactformulier invullen, bellen of mailen.


Contactformulier

Kerteza richt elke deskundigheidsbevordering op maat in voor u. Samen bekijken we de ontwikkelmogelijkheden van uw interne auditsysteem. Tijdens een deskundigheidsbevordering wordt de focus gelegd op specifieke onderdelen van het interne auditproces zodat de interne auditoren zich bewust worden van wat essentieel is om een goede audit uit te voeren.

Onderwerpen die aanbod komen zijn:

 • inventarisatie vragen uit de groep
 • efficiënt voorbereiden van een audit
 • auditvaardigheden
 • interviewtechnieken
 • oefeningen interviewtechnieken
 • diepgang in een audit
 • professioneel auditen; tips en tricks
 • auditen van de essentie
 • oefening ‘anders waarnemen’
 • professioneel rapporteren
 • oefening auditrapportage

 Praktische informatie

CERTIFICAAT
Na afronding van de training ontvangt u op basis van aanwezigheid een certificaat van deelname.

SYLLABUS
Aan het begin van de training ontvangen deelnemers een syllabus met het programma, achtergrondinformatie als naslag, de gebruikte dia’s, oefeningen, handige sjablonen en tools.

Onze diensten

Met onze diensten ondersteunen wij u bij het reduceren van kosten, elimineren van verspillingen
en het verbeteren van kwaliteit en veiligheid van de zorg.

Projectmanagement

Kwaliteits- en veiligheidsmanagement, de implementatie van ICT-systemen of de optimalisatie van zorg- en goederenlogistiek ... Voor welk complex verandertraject uw organisatie ook staat, met een gefaseerde aanpak begeleidt uw Kerteza-adviseur u naar het gewenste resultaat.
Interimfuncties

Hebt u dringend nood aan een professionele manager, projectleider of kwaliteitsadviseur? Kerteza stelt u op korte termijn senior adviseurs ter beschikking, ervaren in de zorg, die cruciale posities in uw organisatie kunnen invullen.
Toetsingen& audits

Hoe toekomstbestendig is uw zorginstelling? Een deskundige, onafhankelijke Kerteza-adviseur onderzoekt het en brengt uw situatie en uw ambitie in kaart. Met een helder rapport kunt u aan de slag om de gewenste verbeteringen te realiseren.
Incidenten& calamiteiten

Een incident is snel gebeurd. De calamiteit verhelpen en herhaling voorkomen is vaak heel wat anders. Kerteza onderzoekt als onafhankelijke adviseur de oorzaken en reikt u praktische oplossingen en verbetervoorstellen aan.
Training & opleiding

Medewerkers die zich bijscholen en continu bijblijven, helpen uw organisatie vooruit. Bij Kerteza kunt u terecht voor een waaier aan opleidingen, trainingen en workshops op maat. Uw teams kunnen de theorie meteen in de praktijk omzetten.

Ontdek wat Kerteza voor u kan betekenen.

Neem gerust contact met ons op of stel uw vraag via het contactformulier.

Contactformulier