‘Leer jouw impact op het interne auditproces nog vergroten’ – Training Interne Auditor

In Nieuws by Anja Tolle

Geachte,

Wilt u leren hoe u uw vaardigheden en deskundigheid als auditor nog verder kunt ontwikkelen? Wilt u meer betrokkenheid creëren tijdens het uitvoeren van een interne audit? En hoe gaat u om met uw veranderende rol daarbij?

Meld u dan hier aan voor de training tot interne auditor.

Tijdens deze training ervaart u door middel van het aanreiken van theorie, concrete praktijkvoorbeelden en oefeningen hoe u het enthousiasme en de betrokkenheid van medewerkers actief en positief kan beïnvloeden om zo het gewenste resultaat te behalen. Onze ervaren trainers nodigen u ook hierbij uit om uw eigen casuïstiek in te brengen.

Doel

• Interne audits uitvoeren vanuit de basisfilosofie van normenkaders
• Uitvoeren van audits die aansluiten bij de essentie van de organisatieprocessen en normenkaders
• Inoefenen van vaardigheden om op een gestructureerde manier een audit voor te bereiden, uit te voeren en te rapporteren
• Leren schrijven van een professioneel auditrapport ten behoeve van het management
• Bijbrengen van de nodige kennis voor het opzetten en implementeren van een intern auditsysteem
• Het kunnen gebruiken van het intern auditsysteem voor het in stand houden van het kwaliteitsmanagementsysteem en ter voorbereiding van de externe audit 

Onze trainers


Hans van Groezen leert u de juiste skills en vaardigheden om actieve betrokkenheid te creëren bij medewerkers.


Simone Kooy oefent samen met u essentiële vragen en gedragingen die u hierbij kunnen helpen.

Mogen wij u verwelkomen op deze training? Inschrijven kan via volgende link.

Nog vragen, neem gerust contact op via secretariaat@kerteza.com of +32 14 25 90 00. Wij zijn graag beschikbaar.

Met vriendelijke groeten,
Kerteza

Wat we doen


Als Kerteza helpen wij organisaties in de gezondheidszorg net om die stappen die het verschil maken wel vooruit te zetten. Dit doen we aan de hand van een gestructureerde, onderbouwde en pragmatische aanpak op maat. Een aanpak die gedreven wordt vanuit échte verbetering van de kwaliteit, efficiëntie en productiviteit van zorg ten dienste van en niet ten koste van de patiënt.

Ons DNA


Dit kunnen wij, omdat we beschikken over deskundige medewerkers met een brede waaier aan specifieke expertise en allen met een grote affiniteit en passie voor zorg.

We zijn toonaangevend. We zijn een gewaardeerde partner in het brede debat. Onze actieve bijdrage en betrokkenheid in tal van raden, commissies, overheden, accrediterende, certificerende en regelgevende instanties, wetenschappelijke beroepsverenigingen, conferenties en tal van andere fora tonen dit.

Dat doen wij op een gedreven manier, met flair en vanuit een oprechte betrokkenheid voor de zorg.

Tegelijk ook persoonlijk en op maat van de klant.

Zo ook met zorg voor de sector, voor onze klant, hun en onze medewerkers.

Ontdek wat Kerteza voor u kan betekenen.

Download onze organisatiefolder of neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Organisatiefolder
ContactformulierOnze diensten

Met onze diensten ondersteunen wij u bij het reduceren van kosten, elimineren van verspillingen
en het verbeteren van kwaliteit en veiligheid van de zorg.

Projectmanagement

Kwaliteits- en veiligheidsmanagement, de implementatie van ICT-systemen of de optimalisatie van zorg- en goederenlogistiek ... Voor welk complex verandertraject uw organisatie ook staat, met een gefaseerde aanpak begeleidt uw Kerteza-adviseur u naar het gewenste resultaat.
Interimfuncties

Hebt u dringend nood aan een professionele manager, projectleider of kwaliteitsadviseur? Kerteza stelt u op korte termijn senior adviseurs ter beschikking, ervaren in de zorg, die cruciale posities in uw organisatie kunnen invullen.
Toetsingen& audits

Hoe toekomstbestendig is uw zorginstelling? Een deskundige, onafhankelijke Kerteza-adviseur onderzoekt het en brengt uw situatie en uw ambitie in kaart. Met een helder rapport kunt u aan de slag om de gewenste verbeteringen te realiseren.
Incidenten& calamiteiten

Een incident is snel gebeurd. De calamiteit verhelpen en herhaling voorkomen is vaak heel wat anders. Kerteza onderzoekt als onafhankelijke adviseur de oorzaken en reikt u praktische oplossingen en verbetervoorstellen aan.
Training & opleiding

Medewerkers die zich bijscholen en continu bijblijven, helpen uw organisatie vooruit. Bij Kerteza kunt u terecht voor een waaier aan opleidingen, trainingen en workshops op maat. Uw teams kunnen de theorie meteen in de praktijk omzetten.