Kerteza hoofdsponsor op congres ‘Hart op weg naar verbinding in de zorg’ – 27 september 2019

In Nieuws by Anja Tolle

Kerteza hoofdsponsor op congres

'Hart op weg naar verbinding in de zorg'

27 september 2019


Naar aanleiding van 20 jaar NIAZ en MUMC+ organiseren beide organisaties op vrijdag 27 september 2019 in het congrescentrum MECC Maastricht het symposium 'Hart op weg naar verbinding in de zorg'. Een symposium dat gaat over kwaliteit en veiligheid in de zorg, en vertrekt vanuit de hoofdrolspelers die deze kwaliteit bepalen: de professionals, de partners en uiteraard de patiënten.

  

Kerteza voelt zich als partner aangesproken en is dan ook maar graag bereid als hoofdsponsor van dit mooie event op te treden. Kwaliteit, veiligheid en efficiëntie zijn de uitgangspunten waarom we actief zijn in de zorgsector en vormen de rode draad doorheen al onze projecten en opleidingen. Ondanks alle goede inspanningen, moet én kan zorg immers beter. Door onze onderbouwde aanpak zorgt Kerteza voor pragmatische oplossingen op maat.
 
De gezondheidszorg is de voorbije decennia enorm geëvolueerd. Dit symposium zoemt in op de veranderingen die het zorglandschap ondergaat en op de verwachtingen voor de toekomst. Hoe garanderen we samen de beste en meest veilige zorg, vertrekkende vanuit de behoeften van de patiënt.
Een indrukwekkende reeks van sprekers, paneldiscussies en boeiende workshops staan op het programma. Alle ingrediënten voor een ongetwijfeld inspirerende dag.

 
 
Wij kijken er alvast naar uit u daar te mogen ontmoeten!

Het Kerteza team

Wat we doen


Als Kerteza helpen wij organisaties in de gezondheidszorg net om die stappen die het verschil maken wel vooruit te zetten. Dit doen we aan de hand van een gestructureerde, onderbouwde en pragmatische aanpak op maat. Een aanpak die gedreven wordt vanuit échte verbetering van de kwaliteit, efficiëntie en productiviteit van zorg ten dienste van en niet ten koste van de patiënt.

Ons DNA


Dit kunnen wij, omdat we beschikken over deskundige medewerkers met een brede waaier aan specifieke expertise en allen met een grote affiniteit en passie voor zorg.

We zijn toonaangevend. We zijn een gewaardeerde partner in het brede debat. Onze actieve bijdrage en betrokkenheid in tal van raden, commissies, overheden, accrediterende, certificerende en regelgevende instanties, wetenschappelijke beroepsverenigingen, conferenties en tal van andere fora tonen dit.

Dat doen wij op een gedreven manier, met flair en vanuit een oprechte betrokkenheid voor de zorg.

Tegelijk ook persoonlijk en op maat van de klant.

Zo ook met zorg voor de sector, voor onze klant, hun en onze medewerkers.

Ontdek wat Kerteza voor u kan betekenen.

Download onze organisatiefolder of neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Organisatiefolder
ContactformulierOnze diensten

Met onze diensten ondersteunen wij u bij het reduceren van kosten, elimineren van verspillingen
en het verbeteren van kwaliteit en veiligheid van de zorg.

Projectmanagement

Kwaliteits- en veiligheidsmanagement, de implementatie van ICT-systemen of de optimalisatie van zorg- en goederenlogistiek ... Voor welk complex verandertraject uw organisatie ook staat, met een gefaseerde aanpak begeleidt uw Kerteza-adviseur u naar het gewenste resultaat.
Interimfuncties

Hebt u dringend nood aan een professionele manager, projectleider of kwaliteitsadviseur? Kerteza stelt u op korte termijn senior adviseurs ter beschikking, ervaren in de zorg, die cruciale posities in uw organisatie kunnen invullen.
Toetsingen& audits

Hoe toekomstbestendig is uw zorginstelling? Een deskundige, onafhankelijke Kerteza-adviseur onderzoekt het en brengt uw situatie en uw ambitie in kaart. Met een helder rapport kunt u aan de slag om de gewenste verbeteringen te realiseren.
Incidenten& calamiteiten

Een incident is snel gebeurd. De calamiteit verhelpen en herhaling voorkomen is vaak heel wat anders. Kerteza onderzoekt als onafhankelijke adviseur de oorzaken en reikt u praktische oplossingen en verbetervoorstellen aan.
Training & opleiding

Medewerkers die zich bijscholen en continu bijblijven, helpen uw organisatie vooruit. Bij Kerteza kunt u terecht voor een waaier aan opleidingen, trainingen en workshops op maat. Uw teams kunnen de theorie meteen in de praktijk omzetten.