Kerteza hoofdsponsor op congres ‘Hart op weg naar verbinding in de zorg’ – 27 september 2019

In Nieuws, Nieuwsbrief by Anja Tolle

Kerteza hoofdsponsor op congres

'Hart op weg naar verbinding in de zorg'

27 september 2019


Naar aanleiding van 20 jaar NIAZ en MUMC+ organiseren beide organisaties op vrijdag 27 september 2019 in het congrescentrum MECC Maastricht het symposium 'Hart op weg naar verbinding in de zorg'. Een symposium dat gaat over kwaliteit en veiligheid in de zorg, en vertrekt vanuit de hoofdrolspelers die deze kwaliteit bepalen: de professionals, de partners en uiteraard de patiënten.

  

Kerteza voelt zich als partner aangesproken en is dan ook maar graag bereid als hoofdsponsor van dit mooie event op te treden. Kwaliteit, veiligheid en efficiëntie zijn de uitgangspunten waarom we actief zijn in de zorgsector en vormen de rode draad doorheen al onze projecten en opleidingen. Ondanks alle goede inspanningen, moet én kan zorg immers beter. Door onze onderbouwde aanpak zorgt Kerteza voor pragmatische oplossingen op maat.
 
De gezondheidszorg is de voorbije decennia enorm geëvolueerd. Dit symposium zoemt in op de veranderingen die het zorglandschap ondergaat en op de verwachtingen voor de toekomst. Hoe garanderen we samen de beste en meest veilige zorg, vertrekkende vanuit de behoeften van de patiënt.
Een indrukwekkende reeks van sprekers, paneldiscussies en boeiende workshops staan op het programma. Alle ingrediënten voor een ongetwijfeld inspirerende dag.

 
 
Wij kijken er alvast naar uit u daar te mogen ontmoeten!

Het Kerteza team

Wat we doen


Als Kerteza helpen wij organisaties in de gezondheidszorg net om die stappen die het verschil maken wel vooruit te zetten. Dit doen we aan de hand van een gestructureerde, onderbouwde en pragmatische aanpak op maat. Een aanpak die gedreven wordt vanuit échte verbetering van de kwaliteit, efficiëntie en productiviteit van zorg ten dienste van en niet ten koste van de patiënt.

Ons DNA


Dit kunnen wij, omdat we beschikken over deskundige medewerkers met een brede waaier aan specifieke expertise en allen met een grote affiniteit en passie voor zorg.

We zijn toonaangevend. We zijn een gewaardeerde partner in het brede debat. Onze actieve bijdrage en betrokkenheid in tal van raden, commissies, overheden, accrediterende, certificerende en regelgevende instanties, wetenschappelijke beroepsverenigingen, conferenties en tal van andere fora tonen dit.

Dat doen wij op een gedreven manier, met flair en vanuit een oprechte betrokkenheid voor de zorg.

Tegelijk ook persoonlijk en op maat van de klant.

Zo ook met zorg voor de sector, voor onze klant, hun en onze medewerkers.

Onze diensten

Wilt u zelf een verandering in gang zetten en in goede banen leiden?
Schrijf u in voor één van onze gespecialiseerde opleidingen. Of school u bij Kerteza om tot erkend auditor.

projectmanagement
Wij adviseren en begeleiden u zonder struikelen naar het gewenste doel.
toetsingen& audits
Wilt u weten hoe gezond en matuur uw organisatie is? Laat het onderzoeken door een gespecialiseerde Kerteza-adviseur.
interimfuncties
De juiste mensen inzetten op het juiste moment en de juiste plaats: alleen zo garandeert u een continue dienstverlening.
incidenten& calamiteiten
Onze Kerteza-adviseurs zoeken als onafhankelijke partij mee naar de basisoorzaken en oplossingen.
opleidingen& trainingen
Kerteza biedt een uitgebreid aanbod om uzelf, uw team of uw organisatie systematisch verbeteren.