Hict en Kerteza
26 april, 2022

Kerteza en Hict bundelen krachten

Kerteza en Hict bundelen krachten

Wie is Hict

Hict is een Belgisch bedrijf opgericht in 2004 met als doel diepgaande expertise in de gezondheidszorg ontwikkelen op basis van een innovatief adviesconcept. Als healthcare consultancy bedrijf bouwt Hict haar expertise uit in binnen- en buitenland, met als missie gezondheidssystemen te verbeteren vanuit diverse invalshoeken.

De strategische visie en missie van het healthcare consultancy bedrijf is gebaseerd op vier grote pijlers: klanten, expertise, netwerk en waarden.

Wie is Kerteza

Kerteza, opgericht in 1994, heeft als doel de zorg te ondersteunen met het juiste advies en begeleiding. Bij Kerteza vinden we niet alleen dat de zorg beter moet, we geloven ook dat de zorg beter kan. De zorg wordt steeds complexer, daarom is het van cruciaal belang om doelstellingen met zekerheid te kunnen waarmaken.

De expertise die Kerteza inbrengt is inzicht en begrip van zorgprocessen en ervaring met de werking van zorginstellingen. Kerteza levert toegevoegde waarde op strategisch, organisatorisch en commercieel terrein en begeleidt laboratoria en zorginstellingen bij uitdagende projecten

Waarom gaan Kerteza en Hict samen?

Bedrijven Hict en Kerteza bundelen officieel hun krachten om hun dienstverlening aan de gezondheidssector verder uit te breiden en uit te diepen. De organisaties blijven hun eigen identiteit en focus behouden, maar zullen nauwer samenwerken op structureel, strategisch en projectmatig vlak.

De meerwaarde van de samenwerking uit zich in de snellere en ruimere geografische groei, de complementariteit van expertise om klanten bredere en diepgaandere kennis te kunnen bieden, en een diversificatie van de dienstverlening. Dit laatste vertaalt zich onder meer in het verder ontwikkelen van de aanwezige interim-management diensten en het verlenen van kennisoverdracht door opleidingen, naast de bestaande projectmatige consulting en adviesverlening.

De focus van Hict op consultancy projecten blijft behouden, maar wordt via de samenwerking met Kerteza qua expertise versterkt in specifieke domeinen van de gezondheidszorg – zoals onder andere op vlak van zorginstellingen, ziekenhuizen, zorgprocessen labo, kwaliteitsmanagement, normering en accreditatie.

Op deze manier kunnen beide organisaties elkaars sterktes aanvullen, en zal de synergie dus leiden tot ruimte voor innovatie, schaalgrootte en stabiliteit en groeikansen voor onze klanten, partners en medewerkers.

Wijzigt de directie en leiding binnen Kerteza?

Patrick Corstiaans blijft bestuurder en algemeen directeur van Kerteza.

Het kantoor blijft in Kasterlee, ook daar verandert niets.

Beide organisaties zullen elkaars sterktes aanvullen en de synergie zal leiden tot ruimte voor innovatie, schaalgrootte en stabiliteit en groeikansen voor onze klanten, partners en medewerkers.

Wat verandert er voor de klanten van Kerteza?

Niets, behalve dat we dankzij de samenwerking tussen Kerteza en Hict een nog betere dienstverlening bieden naar de klant. Met deze volgende stap in de groei van beide bedrijven creëren we ruimte voor groei en ontwikkeling voor onze medewerkers, onze klanten en partners.

Vanuit de kantoren in Kasterlee, Gent, Zug (Zwitserland), Oisterwijk (Nederland) en Riyadh (Saudi-Arabië) zal de groep haar services kunnen aanbieden aan de Benelux, de MENA-regio en verschillende andere internationale afzetmarkten.

Heeft dit invloed op projecten?

Neen, alle Kerteza-projecten blijven doorgaan zoals ze gepland waren met dezelfde trainers en adviseurs.

Krijgen we ineens andere mensen te zien?

Neen, Kerteza heeft een team van deskundige medewerkers die elk over een brede waaier aan specifieke expertises beschikken en de taal van de zorg spreken. Klanten en partners zullen nog steeds dezelfde deskundige medewerkers blijven zien.

Gaan de prijzen veranderen?

Neen, de samenwerking tussen beide organisaties heeft geen invloed op prijzen. De bestaande prijzen zullen niet veranderd worden.

Heeft u vragen?

Aarzel dan niet om ons te contacteren via de website.
Patrick Corstiaans

MAIL: Corstiaans.patrick@kerteza.com

TEL: +32 475 49 20 35

Deel dit bericht

Misschien is deze bericht interessant of relevant voor een collega of vriend. Sharing is caring…

Ontdek wat Kerteza Academy voor u kan betekenen.

Neem contact met ons op via het contactformulier.

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrieven

Duineneind 16 bus 1, 2460 Kasterlee, België

Tel.: +32 14 25 90 00
E-mailadres: academy@kerteza.com

Contacteer ons

Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Instelling *
Functie *
Afdeling *