EXTRA DATA: Training “In Vitro Diagnostic Regulation” (IVDR) Raak vertrouwd met de nieuwe Europese wetgeving!

In Uncategorized by Anja Tolle

Introductie in IVDR voor laboratoria
met in-house testen

Jaarbeurs, Utrecht (NL), 1 & 15 november 2019 - VOLZET

EXTRA DATA:
Officenter, Geel (B), 26 maart & 23 april 2020
Jaarbeurs, Utrecht (NL), 11 mei & 8 juni 2020

 

Geachte,

Vanaf 26 mei 2022 zal de nieuwe Europese wetgeving rond In Vitro Diagnostic Regulation (IVDR) van kracht gaan. De IVDR zal een belangrijke impact hebben op laboratoria die in-house testen- en software in gebruik hebben of volop bezig zijn met de ontwikkeling daarvan.

Deze training gaat nauwgezet in op de specifieke implicaties die deze nieuwe wetgeving voor uw laboratorium zal hebben en reikt daarbij praktische handvaten aan teneinde u hier succesvol op voor te bereiden. Wilt u ook vertrouwd raken met de nieuwe IVDR wetgeving? Deze training zorgt dat u wegwijs raakt met de correcte interpretatie en hoe de vertaalslag naar de dagelijkse praktijk te maken.

Meld u hier aan voor de training "Introductie in IVDR voor laboratoria met in-house testen".

Doel

• Interne audits uitvoeren vanuit de basisfilosofie van normenkaders
• Uitvoeren van audits die aansluiten bij de essentie van de organisatieprocessen en normenkaders
• Inoefenen van vaardigheden om op een gestructureerde manier een audit voor te bereiden, uit te voeren en te rapporteren
• Leren schrijven van een professioneel auditrapport ten behoeve van het management
• Bijbrengen van de nodige kennis voor het opzetten en implementeren van een intern auditsysteem
• Het kunnen gebruiken van het intern auditsysteem voor het in stand houden van het kwaliteitsmanagementsysteem en ter voorbereiding van de externe audit

Onze trainers


Jeanine Kruijsbeek
l
eert u welke stappen u moet zetten om voor
uw labdeveloped tests te voldoen aan de IVDR.

Graag verwelkomen wij u op deze training? Inschrijven kan via volgende link.
Nog vragen? Neem gerust contact op via secretariaat@kerteza.com 
of +32 14 25 90 00.

Wij zijn graag beschikbaar.

Met vriendelijke groeten,
Kerteza

Wat we doen


Als Kerteza helpen wij organisaties in de gezondheidszorg net om die stappen die het verschil maken wel vooruit te zetten. Dit doen we aan de hand van een gestructureerde, onderbouwde en pragmatische aanpak op maat. Een aanpak die gedreven wordt vanuit échte verbetering van de kwaliteit, efficiëntie en productiviteit van zorg ten dienste van en niet ten koste van de patiënt.

Ons DNA


Dit kunnen wij, omdat we beschikken over deskundige medewerkers met een brede waaier aan specifieke expertise en allen met een grote affiniteit en passie voor zorg.

We zijn toonaangevend. We zijn een gewaardeerde partner in het brede debat. Onze actieve bijdrage en betrokkenheid in tal van raden, commissies, overheden, accrediterende, certificerende en regelgevende instanties, wetenschappelijke beroepsverenigingen, conferenties en tal van andere fora tonen dit.

Dat doen wij op een gedreven manier, met flair en vanuit een oprechte betrokkenheid voor de zorg.

Tegelijk ook persoonlijk en op maat van de klant.

Zo ook met zorg voor de sector, voor onze klant, hun en onze medewerkers.

Onze diensten

Met onze diensten ondersteunen wij u bij het reduceren van kosten, elimineren van verspillingen
en het verbeteren van kwaliteit en veiligheid van de zorg.

projectmanagement

Met een gefaseerde aanpak begeleidt onze Kerteza-adviseur uw organisatie naar het gewenste resultaat en zorgt voor houvast tijdens complexe verandertrajecten.

toetsingen& audits

Wilt u weten hoe futureproof uw organisatie is? Wij brengen de situatie onafhankelijk en duidelijk in beeld. Onze heldere rapportage ondersteunt u om de gewenste verbetering te realiseren.

interimfuncties

Onze adviseurs hebben ruime ervaring in de zorg. Wij bieden functies aan zoals managers, projectleiders en kwaliteitsfunctionarissen. Zo kunt u de continuïteit van dienstverlening garanderen.

incidenten& calamiteiten

Onze ervaren en onafhankelijke adviseur biedt structuur en zoekt mee naar basisoorzaken en oplossingen. We leveren een helder rapport met aanbevelingen voor verbetering.

opleidingen& trainingen

Wilt u de deskundigheid van uw medewerkers bevorderen? Kerteza beschikt over een uitgebreid aanbod opleidingen, trainingen en workshops.