Deskundigheidsbevordering Intern Auditor

Deskundigheidsbevordering Intern Auditor

Wij verzorgen deze training met praktische casuïstiek en eventueel met een praktijkdeel waarbij de auditoren gecoacht worden tijdens de uitvoering van hun audit.

Een interne audit moet relevante (nieuwe) informatie opleveren om uw organisatie beter te laten presteren. Wanneer u wilt dat de audits meer opbrengen, meer diepgang krijgen en professionele rapporten opleveren, biedt een deskundigheidsbevordering de oplossing.

In deze eendaagse training die bij u op locatie wordt verzorgd leren de intern auditoren hoe zij specifieke onderdelen tijdens een interne audit efficiënt en effectief kunnen beoordelen. De training wordt op maat voor uw organisatie gemaakt zodat deze aansluit bij de ervaringen en vragen van uw intern auditoren.

Resultaat

Het resultaat van deze training is dat de intern auditoren met een nieuwe en frisse blik kijken naar hoe audits uit te voeren, welke vaardigheden hen helpen bij het verkrijgen van diepgang en welke technieken helpen bij het uitvoeren van een professionele audit.

Door aanvullende audittechnieken, een kritische blik naar de eigen werkwijze, handige tips en tricks leren de deelnemers meer verdieping aan te brengen en de essentie van uw processen te toetsen.

Het resultaat is een professioneel uitgevoerde audit en daarbijhorende rapportage waarmee u de prestaties van uw organisatie daadwerkelijk kunt verbeteren.

Duur

Deze deskundigheidsbevorderingstraining wordt verzorgd gedurende één lesdag.
Indien u wenst dat onze trainers de auditoren in de praktijk feedback geven, kies dan voor de praktijkvariant (twee dagen). De auditoren krijgen dezelfde theorie om hun deskundigheid te bevorderen en tijdens de training wordt een audit voorbereid, uitgevoerd en gerapporteerd onder deskundige begeleiding van onze Kerteza trainer.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor reeds opgeleide interne auditoren op elk niveau.
Onze trainers stemmen het niveau van de training af op de deelnemers, waardoor de training geschikt is voor interne auditoren met verschillende ervaringsniveaus.

Programma

Kerteza richt elke deskundigheidsbevordering op maat in voor u. Samen bekijken we de ontwikkelmogelijkheden van uw intern auditoren en uw interne auditsysteem. Tijdens een deskundigheidsbevordering wordt de focus gelegd op specifieke onderdelen van het interne auditproces zodat de interne auditoren zich bewust worden van wat essentieel is om een goede audit uit te voeren.

Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn:

 • Inventarisatie vragen uit de groep
 • Efficiënt voorbereiden van een audit
 • Auditvaardigheden
 • Interviewtechnieken
 • Oefeningen interviewtechnieken
 • Diepgang in een audit
 • Professioneel auditen; tips en tricks
 • Auditen van de essentie (aan de hand van betreffende referentiekader)
 • Oefening ‘anders waarnemen’
 • Professioneel rapporteren
 • Oefening auditrapportage

Opleidingen en trainingen

Deskundigheidsbevordering Intern Auditor

Kerteza Academy kan de trainingen en opleidingen op de voor u best passende manier organiseren.

Deskundigheidsbevordering Intern Auditor

Wij bieden trainingen en opleidingen aan die in uw eigen organisatie georganiseerd worden. Deze worden volledig op maat van uw organisatie ingericht.

Praktische informatie: Wij bieden trainingen en opleidingen aan die in uw eigen organisatie georganiseerd worden. Deze worden volledig op maat van uw organisatie ingericht. In overleg met u zullen wij bepalen welke onderwerpen tijdens de cursus best centraal staan. Ook het aantal cursisten, data en de locatie van de training wordt in overleg afgestemd.
Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u ons contactformulier invullen, bellen of mailen.

Certificaat: Na afronding van de training ontvangt u op basis van aanwezigheid en actieve deelname een certificaat van deelname.
Syllabus: Aan het begin van de training ontvangen deelnemers een syllabus met het programma, achtergrondinformatie als naslag, de gebruikte dia’s en oefeningen.
Vraag meer informatie aan
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Instelling *
Afdeling *
Functie *
Uw vraag

Ontdek wat Kerteza Academy voor u kan betekenen.

Neem contact met ons op via het contactformulier.

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrieven

Download hier de pdf

Vul het formulier in en ontvang de PDF rechtstreeks in je inbox!

Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
Afdeling *
Instelling *
Functie *

Duineneind 16 bus 1, 2460 Kasterlee, België

Tel.: +32 14 25 90 00
E-mailadres: academy@kerteza.com

Contacteer ons

Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Instelling *
Functie *
Afdeling *