Onze aanpak is deskundig gedreven toonaangevend persoonlijk met zorg

Kerteza Academy,
maakt het verschil

Bij Kerteza Academy vinden we niet alleen dat de zorg beter moet, we geloven ook dat de zorg beter kan.
Daarvoor zetten we als organisatie- en trainingsbureau gespecialiseerd in de zorgsector, onze expertise en meer dan 25 jaar ervaring in.

Kerteza beschikt over een uitgebreid aanbod opleidingen, trainingen en workshops. Wij doen hiervoor beroep op ons team van professionele experten en trainers.

Wilt u de deskundigheid van uw medewerkers bevorderen?
Onze trainingen en opleidingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling en daarmee de ontwikkeling van teams en organisaties.
Wij zorgen dat u de materie in uw eigen situatie kunt toepassen;
zo maken we uzelf en uw organisatie sterker.

Ontdek Kerteza

Als u voor Kerteza kiest, kiest u voor een strategische partner die u helpt bij organisatievraagstukken en complexe transitietrajecten. Kerteza zet samen met uw organisatie de stappen die nodig zijn om kosten te besparen, kwaliteit te verbeteren en verspillingen te elimineren. Wij begeleiden organisaties met onze gestructureerde en bewezen aanpak. Voor complexe transities werken wij volgens ons Kerteza-4Fasenmodel®.

Onze aanpak is eenvoudig, biedt houvast en is gericht op het meetbaar verbeteren van kwaliteit, efficiëntie en productiviteit. Geen dikke rapporten, maar een allesomvattende gestructureerde, onderbouwde en resultaatgerichte aanpak, die wij binnen iedere organisatie toepassen.

Ontdek wat Kerteza voor u kan betekenen.

Duineneind 16 bus 1, 2460 Kasterlee, België

Tel.: +32 14 25 90 00
E-mailadres: academy@kerteza.com

Contacteer ons

Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Instelling *
Functie *
Afdeling *

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrieven