Ik ben op zoek naar
een interim-manager

Ik ben op zoek een
interim-manager

Onze diensten

In zorginstellingen is er een merkbare schaarste aan gekwalificeerde managementprofielen die niet alleen de zorgtaal spreken, maar ook continuïteit kunnen waarborgen voor essentiële managementtaken. Daarom is er een groeiende behoefte aan interim-experts die op cruciale momenten kunnen worden ingezet. Bij Kerteza Talents begrijpen we deze uitdagingen en bieden we gerichte oplossingen met onze ervaren experten.

Zorginstellingen die samenwerken met Kerteza Talents profiteren van de zekerheid dat ze werken met een betrouwbare partner die begrijpt wat er nodig is om succesvol te zijn in de zorg. 

Wij bieden:

Flexibiliteit en snelheid:

Ons team kan snel schakelen en biedt flexibele oplossingen die direct inspelen op uw behoeften. 

Netwerk van professionals:

Kerteza Talents heeft een netwerk aan professionals uitgebouwd die ingezet kunnen worden om uw instelling te ondersteunen.

Kwaliteit en resultaatgerichtheid:

Wij zijn toegewijd aan het behalen van de afgesproken resultaten en zorgen voor regelmatige evaluaties om ervoor te zorgen dat onze inspanningen optimaal zijn afgestemd op uw behoeften.

Stappen voor het aanvragen van een interim-manager

Bij Kerteza Talents maken we het aanvragen van een interim-manager eenvoudig en efficiënt. Ons doel is om zorginstellingen te ondersteunen met de juiste professionals die precies passen bij hun behoeften.

Stap 1. Contact opnemen

Neem contact met ons op om uw specifieke behoeften en vereisten te bespreken. U kunt ons bereiken via ons online formulier of direct bellen. Ons team staat klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Wij waarderen persoonlijke interactie en zullen ervoor zorgen dat uw verzoek met de hoogste prioriteit wordt behandeld.

Stap 2. Kwalificaties en projectomschrijving delen

Vertel ons over de kwalificaties die u zoekt in een interimmanager en geef een gedetailleerde omschrijving van het project of de rol die ingevuld moet worden. Hoe gedetailleerder de informatie, hoe beter wij u van dienst kunnen zijn. Wij zorgen ervoor dat we uw behoeften goed begrijpen om een optimale match te garanderen. Ons team helpt u bij het formuleren van een duidelijke projectomschrijving en het vaststellen van de vereiste competenties en ervaring​.

Stap 3. Selectieproces

Ons selectieproces is ontworpen om de best passende kandidaten voor uw organisatie te identificeren. Wij gebruiken ons uitgebreide netwerk en zorgvuldig selectieproces, dat cv-evaluaties, screening, en meerdere interviews omvat. U ontvangt een shortlist van gekwalificeerde professionals die voldoen aan uw criteria​. Tijdens deze fase kunt u kennismaken met de geselecteerde kandidaten om te beoordelen of zij passen bij uw organisatiecultuur en behoeften.

Stap 4. Start samenwerking

Na het selecteren van de juiste interimmanager starten wij de samenwerking. Onze interim professionals integreren naadloos in uw team en beginnen direct met het leveren van resultaten. Wij zorgen voor een soepele onboarding en stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat de interimmanager snel en effectief aan de slag kan​. Gedurende de opdracht blijven wij in nauw contact om ervoor te zorgen dat de voortgang regelmatig wordt geëvalueerd en eventuele aanpassingen snel worden doorgevoerd om aan uw doelen te blijven voldoen.

Opzoek naar een interim-manager?

Contacteer ons
Naam organisatie *
Type zorginstelling *
Adres *
Naam contactpersoon *
Functie *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Gezochte functie: *
Kerncompetenties en vaardigheden *
Gewenste startdatum, doorlooptijd en aantal dagen per week *

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrieven

Duineneind 16 bus 1, 2460 Kasterlee, België

Tel.: +32 14 25 90 00
E-mailadres: academy@kerteza.com

Contacteer ons

Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Instelling *
Functie *
Afdeling *