trainingEN

Training risicogericht auditen

Wilt u een volgende stap maken in het professionaliseren van uw risicomanagement?
Deze training ‘risicogericht auditen’ leert auditoren vanuit risico’s te denken en aandacht te hebben voor mogelijke risico’s en kansen.

Algemeen

Weet u welke risico’s u loopt binnen uw organisatie? En denkt u hierover na? Is dit omdat het van u wordt verwacht vanuit verplichte normen, accreditatietrajecten, certificatieschema’s of inspectie? Of bent u ervan overtuigd dat risicomanagement een noodzakelijke hefboom is om uw strategische doelen te bereiken?

Door risicogerichte audits te positioneren als essentieel en nuttig onderdeel van uw bedrijfsvoering maakt u reeds een wereld van verschil.

Tijdens deze training leren de deelnemers hoe audits passen binnen risicomanagement en leren zij tijdens hun audit door te vragen op risico’s, beheersmaatregelen en op de opvolging daarvan. De audits richten zich op risico’s, maar ook op kansen, waardoor de interne audit een integraal onderdeel wordt van uw veiligheidsmanagementsysteem.


Werkwijze

Door het uitvoeren van risicogerichte audits kijkt u met een andere blik naar uw processen. Tijdens deze training helpen wij om de juiste focus aan te brengen. Door de risico’s te toetsen met een interne audit, kunt u deze waar mogelijk reduceren of elimineren. Wij leren uw auditoren hoe zij een risicogerichte audit moeten uitvoeren. Met de rapportage kunt u gericht aan de slag.


Twee varianten

We bieden deze training risicogericht auditen aan in twee varianten.
Klik hieronder voor meer informatie:


Contactformulier

Onze diensten

Met onze diensten ondersteunen wij u bij het reduceren van kosten, elimineren van verspillingen
en het verbeteren van kwaliteit en veiligheid van de zorg.

Projectmanagement

Kwaliteits- en veiligheidsmanagement, de implementatie van ICT-systemen of de optimalisatie van zorg- en goederenlogistiek ... Voor welk complex verandertraject uw organisatie ook staat, met een gefaseerde aanpak begeleidt uw Kerteza-adviseur u naar het gewenste resultaat.
Interimfuncties

Hebt u dringend nood aan een professionele manager, projectleider of kwaliteitsadviseur? Kerteza stelt u op korte termijn senior adviseurs ter beschikking, ervaren in de zorg, die cruciale posities in uw organisatie kunnen invullen.
Toetsingen& audits

Hoe toekomstbestendig is uw zorginstelling? Een deskundige, onafhankelijke Kerteza-adviseur onderzoekt het en brengt uw situatie en uw ambitie in kaart. Met een helder rapport kunt u aan de slag om de gewenste verbeteringen te realiseren.
Incidenten& calamiteiten

Een incident is snel gebeurd. De calamiteit verhelpen en herhaling voorkomen is vaak heel wat anders. Kerteza onderzoekt als onafhankelijke adviseur de oorzaken en reikt u praktische oplossingen en verbetervoorstellen aan.
Training & opleiding

Medewerkers die zich bijscholen en continu bijblijven, helpen uw organisatie vooruit. Bij Kerteza kunt u terecht voor een waaier aan opleidingen, trainingen en workshops op maat. Uw teams kunnen de theorie meteen in de praktijk omzetten.

Ontdek wat Kerteza voor u kan betekenen.

Neem gerust contact met ons op of stel uw vraag via het contactformulier.

Contactformulier