Onze trainingen tot intern auditor

Volg één van onze trainingen tot intern auditor
op maat van uw organisatie (‘In Company’) of
volg de training tot intern auditor met Open Inschrijving.

Algemeen

Een kwaliteitsmanagementsysteem heeft als doel uw organisatie beter te laten presteren. Interne audits zijn een uitstekend hulpmiddel om structureel én periodiek de efficiëntie en effectiviteit daarvan te toetsen.
Na het volgen van deze training bent u in staat om op gestructureerde wijze een gerichte audit uit te voeren en daarvan vervolgens een professioneel en goed onderbouwd feitenrapport te schrijven.
Deze training verzorgen wij zowel ‘in company’ alsook met ‘open inschrijving’.


In company training

De ‘in company’ training stemmen wij geheel af op uw noden en wensen.
Tijdens de training hanteren we het referentiekader waaraan uw organisatie wil voldoen. Wij verzorgen trainingen voor volgende referentiekaders:
NIAZ, JCI, ISO 9001, NEN-EN 15224, HKZ, PREZO, ISO 15189, ISO 17025, FACT-JACIE, ISO 22870, ISO 27001, NEN 7510, ISO 31000 en ISO 22367.

Onderstaand vind u enkele ‘in company’ trainingsvarianten die wij aanbieden. Klik voor meer informatie op:

 

Contactformulier

Open inschrijving


Wanneer u zichzelf of een collega wenst in te schrijven voor een training tot interne auditor, bieden wij de volgende trainingen aan met ‘open inschrijving’:

 Tips en trucs

  • Lees hier enkele praktische vragen om meer betrokkenheid te creëren tijdens een interne audit.
  • Meer informatie rond de norm ISO 15189 en het omgaan ermee kunt u hier vinden. "Wanneer is goed, goed genoeg?".

 

Onze diensten

Met onze diensten ondersteunen wij u bij het reduceren van kosten, elimineren van verspillingen
en het verbeteren van kwaliteit en veiligheid van de zorg.

Projectmanagement

Kwaliteits- en veiligheidsmanagement, de implementatie van ICT-systemen of de optimalisatie van zorg- en goederenlogistiek ... Voor welk complex verandertraject uw organisatie ook staat, met een gefaseerde aanpak begeleidt uw Kerteza-adviseur u naar het gewenste resultaat.
Interimfuncties

Hebt u dringend nood aan een professionele manager, projectleider of kwaliteitsadviseur? Kerteza stelt u op korte termijn senior adviseurs ter beschikking, ervaren in de zorg, die cruciale posities in uw organisatie kunnen invullen.
Toetsingen& audits

Hoe toekomstbestendig is uw zorginstelling? Een deskundige, onafhankelijke Kerteza-adviseur onderzoekt het en brengt uw situatie en uw ambitie in kaart. Met een helder rapport kunt u aan de slag om de gewenste verbeteringen te realiseren.
Incidenten& calamiteiten

Een incident is snel gebeurd. De calamiteit verhelpen en herhaling voorkomen is vaak heel wat anders. Kerteza onderzoekt als onafhankelijke adviseur de oorzaken en reikt u praktische oplossingen en verbetervoorstellen aan.
Training & opleiding

Medewerkers die zich bijscholen en continu bijblijven, helpen uw organisatie vooruit. Bij Kerteza kunt u terecht voor een waaier aan opleidingen, trainingen en workshops op maat. Uw teams kunnen de theorie meteen in de praktijk omzetten.

Ontdek wat Kerteza voor u kan betekenen.

Neem gerust contact met ons op of stel uw vraag via het contactformulier.

Contactformulier