training

Introductie in ISO 15189:2012

E-learning module

Inschrijven


U kunt zich hier inschrijven voor deze e-learning module door onderstaand inschrijfformulier in te vullen.Praktische informatie

De doorlooptijd van de module is ongeveer 4 tot 6 uur. U kan die in stukken opsplitsen maar de module kan slechts één keer volledig doorlopen worden. U betaalt voor deze module 145 per persoon (exclusief btw). 

Als u de e-learning module wil volgen, verzoeken wij u om het inschrijfformulier in te vullen. Nadien ontvangt u per mail een factuur en na betaling van de factuur krijgt u toegang tot de module. U ontvangt daarvoor per mail een link en een account voor het  Kerteza-Academy platform en de module.  

Wij vragen u vanwege auteursrechten wel uw eigen exemplaar van de ISO 15189:2012 norm bij de hand te hebben bij het doorlopen van de module.

Na het afwerken van de complete module ontvangt u van ons een digitaal certificaat van deelname.

Algemeen


Een kwaliteitssysteem implementeren, verder ontwikkelen, aansturen of toetsen vereist een goed begrip en kennis van de norm. Deze e-learning leert u de ISO 15189:2012 norm te interpreteren, zodat u deze effectief leert te vertalen naar de praktijk in uw organisatie. U verkrijgt inzicht in de essentie van de norm zodat de toepassing daarvan in uw eigen organisatie een stuk eenvoudiger zal zijn.

Meteen inschrijven

Doel

Tijdens deze e-learning leert u met welk doel een specifieke norm ontwikkeld werd, wat de samenhang tussen de verschillende onderdelen is en hoe u die dient te interpreteren.

De e-learning norminterpretatie leert u de basisfilosofie en de belangrijkste principes van de norm, de samenhang tussen de verschillende onderdelen en hoe u de normcriteria kunt interpreteren.


Werkwijze

Tijdens de training worden werkvormen gebruikt die geschikt zijn voor e-learning. 

Tevens wordt door norminterpretatie-oefeningen en door een uitgebreide toelichting op de normen meer inzicht verkregen in de ISO 15189:2012 norm.

Na het afwerken van de complete module kan u een toets afleggen. 

De kernwoorden bij het beoogde resultaat voor uw volgende audits zijn: 
objectiviteit, professionaliteit, methodisch handelen en hoogwaardige kwaliteit. 


Doelgroep

Deze e-learning is bedoeld voor iedereen die belang heeft bij het correct gebruiken en interpreteren van de ISO 15189:2012 zoals directie, leidinggevenden, kwaliteitsfunctionarissen, stafmedewerkers, auditoren, professionals en overige medewerkers.

Na deze e-learning spreken alle deelnemers dezelfde ‘taal’ als het gaat om de ISO 15189:2012 norm. Hierdoor is uw organisatie in staat om de ISO 15189:2012 norm op de juiste manier te vertalen naar de eigen organisatie.


Programma

Deze training bieden wij ook in-company aan.

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u ons contactformulier invullen, bellen of mailen.

Contactformulier

Tijdens de e-learning komen volgende zaken aan bod:

  • Filosofie, interpretatie en gebruik van de ISO 15189:2012 norm

Meteen inschrijven

Ontdek wat Kerteza voor u kan betekenen.

Download onze organisatiefolder of neem gerust contact met ons op via het contactformulier.