Trainingen & opleidingenKerteza,
bevordert uw deskundigheidWilt u de deskundigheid van uw medewerkers bevorderen? 

Kerteza beschikt over een uitgebreid aanbod opleidingen, trainingen en workshops. 

Onze trainingen en opleidingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling en daarmee de ontwikkeling van teams en organisaties. Wij bieden trainingen aan met open inschrijving, in-house en e-learnings.  Onze didactische werkvormen richten zich op de bevordering van uw kennis en vaardigheden. 
 
Wij zorgen dat u de materie in uw eigen situatie kunt toepassen; 
zo maken we uzelf en uw organisatie sterker. 


Bij u op locatie

Wij bieden trainingen en opleidingen aan die in uw eigen organisatie georganiseerd worden. Deze worden volledig op maat van uw organisatie ingericht.

Ontdek meer

Via Meeting-Apps
& Desktop
-Apps 

 

Wij bieden trainingen en opleidingen via Meeting/ Desktop-Apps aan. Deze worden volledig op maat van uw organisatie ingericht. Zo is ook een combinatie van App en op locatie mogelijk. 

Ontdek meer

E-learning modules 

Wij bieden trainingen en opleidingen via e-learning aan. Ons aanbod wordt in de komende weken en maanden verder uitgebreid.  Als u een hele cursus hebt gevolgd ontvangt u van ons een certificaat.

Ontdek meer

Met open inschrijving 

 

Wij bieden trainingen en opleidingen aan met open inschrijving. Wij zorgen voor en geschikte locatie met overnachting en catering. 

Ontdek meer
 
 

Ontdek wat Kerteza voor u kan betekenen.

Download onze organisatiefolder of neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Organisatiefolder
ContactformulierOnze diensten

Met onze diensten ondersteunen wij u bij het reduceren van kosten, elimineren van verspillingen
en het verbeteren van kwaliteit en veiligheid van de zorg.

Projectmanagement

Kwaliteits- en veiligheidsmanagement, de implementatie van ICT-systemen of de optimalisatie van zorg- en goederenlogistiek ... Voor welk complex verandertraject uw organisatie ook staat, met een gefaseerde aanpak begeleidt uw Kerteza-adviseur u naar het gewenste resultaat.
Interimfuncties

Hebt u dringend nood aan een professionele manager, projectleider of kwaliteitsadviseur? Kerteza stelt u op korte termijn senior adviseurs ter beschikking, ervaren in de zorg, die cruciale posities in uw organisatie kunnen invullen.
Toetsingen& audits

Hoe toekomstbestendig is uw zorginstelling? Een deskundige, onafhankelijke Kerteza-adviseur onderzoekt het en brengt uw situatie en uw ambitie in kaart. Met een helder rapport kunt u aan de slag om de gewenste verbeteringen te realiseren.
Incidenten& calamiteiten

Een incident is snel gebeurd. De calamiteit verhelpen en herhaling voorkomen is vaak heel wat anders. Kerteza onderzoekt als onafhankelijke adviseur de oorzaken en reikt u praktische oplossingen en verbetervoorstellen aan.
Training & opleiding

Medewerkers die zich bijscholen en continu bijblijven, helpen uw organisatie vooruit. Bij Kerteza kunt u terecht voor een waaier aan opleidingen, trainingen en workshops op maat. Uw teams kunnen de theorie meteen in de praktijk omzetten.