Training ‘Interne Auditor’ – Kerteza

In Nieuws by Anja Tolle

tweedaagse training 
'Interne Auditor'

Officenter Geel (B)
3 en 7 februari 2020


Jaarbeurs Utrecht (NL)
10 en 17 maart 2020

Geachte,

Begin 2020 organiseert Kerteza weer een tweedaagse training tot interne auditor waarvoor u zich nog kunt inschrijven. Stuur deze email zo nodig door aan geïnteresseerde collega’s.

Naast het opdoen van auditvaardigheden richten wij ons op hoe een audit leidt tot een effectief verbeterproces. Door een constructief kritische audittechniek komen kansen voor verdere verbetering bovendrijven.

Wilt u (of uw collega’s) op een professionele wijze effectieve interne audits uitvoeren?

Volg dan onze praktische training, waarmee u direct als interne auditor aan de slag kunt.
Meld u hier aan voor deze training of lees meer op onze website.

Leerdoelen
  • Uitvoeren van audits die aansluiten bij zowel de essentie van de organisatieprocessen als bij de essentie een normenkader (NIAZ, JCI, NIAZ, HKZ, …).
  • Inoefenen van vaardigheden om op een gestructureerde manier een audit voor te bereiden, uit te voeren en te rapporteren.
  • Leren schrijven van een professioneel auditrapport ten behoeve van het management.
  • Het bijbrengen van de nodige kennis voor het opzetten en implementeren van een intern auditsysteem.
Onze trainers

                            

          Martin Ehlert in Geel en Hans van Groezen in Utrecht

Een van onze ervaren trainers, leert u welke stappen u moet zetten om uw volgende audit professioneel en geslaagd te laten verlopen.


Graag verwelkomen wij u op deze training. Inschrijven kan via deze hyperlink.

Mogelijks zijn ook volgende trainingen voor u interessant:

Nog vragen? Neem gerust contact op via secretariaat@kerteza.com of +32 14 25 90 00.

Wij zijn graag beschikbaar.

Met vriendelijke groeten,
Kerteza

 

 

Wat we doen


Als Kerteza helpen wij organisaties in de gezondheidszorg net om die stappen die het verschil maken wel vooruit te zetten. Dit doen we aan de hand van een gestructureerde, onderbouwde en pragmatische aanpak op maat. Een aanpak die gedreven wordt vanuit échte verbetering van de kwaliteit, efficiëntie en productiviteit van zorg ten dienste van en niet ten koste van de patiënt.

Ons DNA


Dit kunnen wij, omdat we beschikken over deskundige medewerkers met een brede waaier aan specifieke expertise en allen met een grote affiniteit en passie voor zorg.

We zijn toonaangevend. We zijn een gewaardeerde partner in het brede debat. Onze actieve bijdrage en betrokkenheid in tal van raden, commissies, overheden, accrediterende, certificerende en regelgevende instanties, wetenschappelijke beroepsverenigingen, conferenties en tal van andere fora tonen dit.

Dat doen wij op een gedreven manier, met flair en vanuit een oprechte betrokkenheid voor de zorg.

Tegelijk ook persoonlijk en op maat van de klant.

Zo ook met zorg voor de sector, voor onze klant, hun en onze medewerkers.

Onze diensten

Met onze diensten ondersteunen wij u bij het reduceren van kosten, elimineren van verspillingen
en het verbeteren van kwaliteit en veiligheid van de zorg.

projectmanagement

Met een gefaseerde aanpak begeleidt onze Kerteza-adviseur uw organisatie naar het gewenste resultaat en zorgt voor houvast tijdens complexe verandertrajecten.

toetsingen& audits

Wilt u weten hoe futureproof uw organisatie is? Wij brengen de situatie onafhankelijk en duidelijk in beeld. Onze heldere rapportage ondersteunt u om de gewenste verbetering te realiseren.

interimfuncties

Onze adviseurs hebben ruime ervaring in de zorg. Wij bieden functies aan zoals managers, projectleiders en kwaliteitsfunctionarissen. Zo kunt u de continuïteit van dienstverlening garanderen.

incidenten& calamiteiten

Onze ervaren en onafhankelijke adviseur biedt structuur en zoekt mee naar basisoorzaken en oplossingen. We leveren een helder rapport met aanbevelingen voor verbetering.

opleidingen& trainingen

Wilt u de deskundigheid van uw medewerkers bevorderen? Kerteza beschikt over een uitgebreid aanbod opleidingen, trainingen en workshops.