Workshop IVDR inleiding in de nieuwe wet – Kerteza

In Nieuws by Anja Tolle

Workshop: Introductie in de IVDR
voor laboratoria met inhouse-testen

 

Geachte,

Bent u benieuwd naar hoe uw laboratorium zich kan voorbereiden op de nieuwe In Vitro Diagnostic Regulation (IVDR)? Schrijf u dan in voor onze workshop, of stuur deze email door aan geïnteresseerde collega’s.
Deze workshop is interessant voor laboratoria die in-house testen gebruiken of bezig zijn met de ontwikkeling daarvan.
Tijdens de workshop wordt concreet gemaakt welke veranderingen nodig zijn en krijgt u praktische handvaten om de IVDR te vertalen naar uw eigen laboratorium.
Wilt u voorbereid zijn op de IVDR? Volg dan onze workshop, waarmee u op een gestructureerde wijze een plan maakt voor uw laboratorium. Meld u hier aan voor deze workshop of lees meer op onze website.

Leerdoelen

De deelnemers leren:

  • de reikwijdte en consequenties van de IVDR;
  • de filosofie van de IVDR te vertalen naar toepassingen binnen de eigen praktijk;
  • de IVDR gebruiken in samenhang met ISO15189:2012;
  • de relevante onderdelen van de IVDR te interpreteren;
  • de IVDR te vertalen naar een concreet implementatieplan voor in-house ontwikkelde laboratoriumtesten.
Onze trainer

       

Onze ervaren trainer Jeanine Kruijsbeek neemt u op een praktische wijze mee in de vertaalslag van de IVDR naar uw laboratorium.


Graag verwelkomen wij u op deze training. Inschrijven kan via deze hyperlink.

Mogelijks zijn ook volgende trainingen voor u interessant:

Nog vragen? Neem gerust contact op via secretariaat@kerteza.com of +32 14 25 90 00.

Wij zijn graag beschikbaar.

Met vriendelijke groeten,
Kerteza

 

 

Wat we doen


Als Kerteza helpen wij organisaties in de gezondheidszorg net om die stappen die het verschil maken wel vooruit te zetten. Wij adviseren en bieden projectmanagement bij veranderprocessen.
Onze gestructureerde, onderbouwde en pragmatische aanpak zorgt ervoor dat u grip krijgt op de verandering. Een aanpak die leidt tot een succesvol resultaat, gericht op verbetering van de kwaliteit, efficiëntie en productiviteit van zorg.

Ons DNA


toonaangevend

deskundig

gedreven

persoonlijk

met zorg

Ontdek wat Kerteza voor u kan betekenen.

Download onze organisatiefolder of neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Organisatiefolder
ContactformulierOnze diensten

Met onze diensten ondersteunen wij u bij het reduceren van kosten, elimineren van verspillingen
en het verbeteren van kwaliteit en veiligheid van de zorg.

Projectmanagement

Kwaliteits- en veiligheidsmanagement, de implementatie van ICT-systemen of de optimalisatie van zorg- en goederenlogistiek ... Voor welk complex verandertraject uw organisatie ook staat, met een gefaseerde aanpak begeleidt uw Kerteza-adviseur u naar het gewenste resultaat.
Interimfuncties

Hebt u dringend nood aan een professionele manager, projectleider of kwaliteitsadviseur? Kerteza stelt u op korte termijn senior adviseurs ter beschikking, ervaren in de zorg, die cruciale posities in uw organisatie kunnen invullen.
Toetsingen& audits

Hoe toekomstbestendig is uw zorginstelling? Een deskundige, onafhankelijke Kerteza-adviseur onderzoekt het en brengt uw situatie en uw ambitie in kaart. Met een helder rapport kunt u aan de slag om de gewenste verbeteringen te realiseren.
Incidenten& calamiteiten

Een incident is snel gebeurd. De calamiteit verhelpen en herhaling voorkomen is vaak heel wat anders. Kerteza onderzoekt als onafhankelijke adviseur de oorzaken en reikt u praktische oplossingen en verbetervoorstellen aan.
Training & opleiding

Medewerkers die zich bijscholen en continu bijblijven, helpen uw organisatie vooruit. Bij Kerteza kunt u terecht voor een waaier aan opleidingen, trainingen en workshops op maat. Uw teams kunnen de theorie meteen in de praktijk omzetten.