training

deskundigheidsbevordering interne auditor

Het bevorderen van uw auditvaardigheden op één dag.
Wij verzorgen deze training met praktische oefencases en eventueel met een praktijk-deel waarbij de auditoren gecoacht worden tijdens de uitvoering van hun audit.

Algemeen

Een interne audit moet relevante (nieuwe) informatie opleveren om uw organisatie beter te laten presteren. Daarbij is het toetsen van de basisfilosofie een essentiële voorwaarde. Wanneer u wilt dat de audits meer opbrengen, meer diepgang aanbrengen en professionele rapporten opleveren, biedt deze training deskundigheidsbevordering de oplossing.
In deze eendaagse training die bij u op locatie wordt verzorgd leren de intern auditoren hoe zij specifieke onderdelen tijdens een interne audit efficiënt en effectief kunnen beoordelen.


Resultaat 

Het resultaat van deze training is dat de intern auditoren met een nieuwe en frisse blik kijken naar hoe audits uit te voeren, welke vaardigheden hen helpen bij het verkrijgen van diepgang en welke technieken helpen bij het uitvoeren van een professionele audit.
Door aanvullende audittechnieken, een kritische blik naar de eigen werkwijze, handige tips en tricks leren de deelnemers meer verdieping aan te brengen en de essentie van uw processen te toetsen.
Het resultaat is een professioneel uitgevoerde audit en daarbijhorende rapportage waarmee u de prestaties van uw organisatie daadwerkelijk kunt verbeteren.


Duur

Deze deskundigheidsbevorderings-training wordt verzorgd gedurende één lesdag.
Indien u wenst dat onze trainers de auditoren in de praktijk feedback geven, kies dan voor de praktijkvariant (twee dagen). De auditoren krijgen dezelfde theorie om hun deskundigheid te bevorderen en tijdens de training wordt een audit voorbereid, uitgevoerd en gerapporteerd onder deskundige begeleiding van onze Kerteza trainer. Het resultaat daarvan is dat de deelnemers de volledige PDCA cyclus hebben doorlopen en dat tevens één of meerdere audits (afhankelijk van het aantal deelnemers) zijn uitgevoerd.


Doelgroep

Deze training is bedoeld voor reeds opgeleide interne auditoren op elk niveau.
Onze trainers stemmen het niveau van de training af op de deelnemers, waardoor de training geschikt is voor verschillende medewerkers, zoals leidinggevenden, professionals, stafmedewerkers en uitvoerende medewerkers.


Programma

De training wordt bij u op locatie uitgevoerd.
De data worden in overleg met u afgestemd.


MEER INFORMATIE Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u ons contactformulier invullen, bellen of mailen.

Contacteer ons

Kerteza richt elke deskundigheidsbevordering op maat in voor u. Samen bekijken we de ontwikkelmogelijkheden van uw interne auditsysteem. Tijdens een deskundigheidsbevordering wordt de focus gelegd op specifieke onderdelen van het interne auditproces zodat de interne auditoren zich bewust worden van wat essentieel is om een goede audit uit te voeren.

Onderwerpen die aanbod komen zijn:

 • inventarisatie vragen uit de groep
 • efficiënt voorbereiden van een audit
 • auditvaardigheden
 • interviewtechnieken
 • oefeningen interviewtechnieken
 • diepgang in een audit
 • professioneel auditen; tips en tricks
 • auditen van de essentie
 • oefening ‘anders waarnemen’
 • professioneel rapporteren
 • oefening auditrapportage

 

CERTIFICAAT
Na afronding van de training ontvangt u op basis van aanwezigheid een certificaat van deelname.

SYLLABUS
Aan het begin van de training ontvangen deelnemers een syllabus met het programma, achtergrondinformatie als naslag, de gebruikte dia’s, oefeningen, handige sjablonen en tools.

Onze diensten

Wilt u zelf een verandering in gang zetten en in goede banen leiden?
Schrijf u in voor één van onze gespecialiseerde opleidingen. Of school u bij Kerteza om tot erkend auditor.

projectmanagement
Wij adviseren en begeleiden u zonder struikelen naar het gewenste doel.
toetsingen& audits
Wilt u weten hoe gezond en matuur uw organisatie is? Laat het onderzoeken door een gespecialiseerde Kerteza-adviseur.
interimfuncties
De juiste mensen inzetten op het juiste moment en de juiste plaats: alleen zo garandeert u een continue dienstverlening.
incidenten& calamiteiten
Onze Kerteza-adviseurs zoeken als onafhankelijke partij mee naar de basisoorzaken en oplossingen.
opleidingen& trainingen
Kerteza biedt een uitgebreid aanbod om uzelf, uw team of uw organisatie systematisch verbeteren.

Ontdek wat Kerteza voor u kan betekenen.

Contacteer ons of stel uw vraag via het contactformulier.
Contacteer ons