Prof. dr. Dominique Vandijck verlaat Kerteza

In Nieuws by Anja Tolle

Patrick Corstiaans (algemeen directeur):

 

“Dominique Vandijck tekende mede de nieuwe strategische koers van Kerteza uit en legde zo mede een sterke basis voor de verdere uitbouw die Kerteza verzekert om ook in de toekomst onze klanten maximaal van dienst te zijn. Tevens heeft hij mede vormgegeven aan de uitbouw van ons netwerk, het marketingbeleid en goede reputatie van Kerteza als adviesbureau voor de zorg.


Zijn ruime kennis en ervaring op het vlak van gezondheidseconomie, gezondheidsbeleid, zorginnovatie en kwaliteitsbeleid leverden daartoe een sterke bijdrage.


Kerteza dankt Dominique voor de fijne samenwerking en zijn grote inzet.”

 

 

Onze diensten

Met onze diensten ondersteunen wij u bij het reduceren van kosten, elimineren van verspillingen
en het verbeteren van kwaliteit en veiligheid van de zorg.

projectmanagement

Met een gefaseerde aanpak begeleidt onze Kerteza-adviseur uw organisatie naar het gewenste resultaat en zorgt voor houvast tijdens complexe verandertrajecten.

toetsingen& audits

Wilt u weten hoe futureproof uw organisatie is? Wij brengen de situatie onafhankelijk en duidelijk in beeld. Onze heldere rapportage ondersteunt u om de gewenste verbetering te realiseren.

interimfuncties

Onze adviseurs hebben ruime ervaring in de zorg. Wij bieden functies aan zoals managers, projectleiders en kwaliteitsfunctionarissen. Zo kunt u de continuïteit van dienstverlening garanderen.

incidenten& calamiteiten

Onze ervaren en onafhankelijke adviseur biedt structuur en zoekt mee naar basisoorzaken en oplossingen. We leveren een helder rapport met aanbevelingen voor verbetering.

opleidingen& trainingen

Wilt u de deskundigheid van uw medewerkers bevorderen? Kerteza beschikt over een uitgebreid aanbod opleidingen, trainingen en workshops.