Bewustwording en optimalisatie van het managementsysteem

Datum

22 mei 2024
23 mei 2024
24 mei 2024

Prijs

€ 1.795

Locatie

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

Woudenbergseweg 54, 3707 HX Zeist, Nederland

Praktische informatie:

Deze driedaagse training wordt verzorgd in het Hotel & Conferentiecentrum Woudschoten te Zeist (NL). U betaalt voor deze driedaagse training € 1.795 per persoon (exclusief BTW). In de prijs zijn naast deelname aan de training ook twee tussen overnachtingen, ontbijt, lunch, diner, koffie en thee inbegrepen.

Certificaat: Na afronding van de training ontvangt u op basis van aanwezigheid en actieve deelname een certificaat van deelname.
Syllabus: Aan het begin van de training ontvangen deelnemers een syllabus met het programma, achtergrondinformatie als naslag, de gebruikte dia’s en oefeningen.

Bewustwording en optimalisatie van het managementsysteem

Deze training wordt aangeboden als driedaagse opleiding. Kerteza biedt deze ook aan met open inschrijving.

Een goed functionerend managementsysteem is essentieel voor het succes van een organisatie. Het zorgt ervoor dat processen efficiënt verlopen en dat de belangen van stakeholders worden behartigd. Het inrichten van een effectief managementsysteem vereist kennis, inzicht en bewustzijn van kwaliteitsverantwoordelijken, staf en management. Dit geldt in het bijzonder voor organisaties waar normen en wet-en regelgeving gelden. Veel organisaties worstelen hiermee, bijvoorbeeld bij een transitie naar een nieuw referentiekader.

Kan uw managementsysteem ‘slimmer’ worden ingericht? Wilt u uw vaardigheden verbeteren en technieken leren voor het optimaliseren van een managementsysteem, volg dan deze opleiding.

Doel

De driedaagse opleiding geeft kwaliteitsmedewerkers, stafleden en managers de nodige kennis, vaardigheden en instrumenten om het bestaande managementsystemen te optimaliseren, bijvoorbeeld in het kader van een transitie naar de ISO 15189:2022.

De training biedt praktische inzichten en technieken die direct toepasbaar zijn in de eigen organisatie. Na de training zijn deelnemers in staat om hun managementsysteem effectief aan te pakken en de gewenste optimalisatie te bereiken.

Werkwijze

De training wordt aangeboden in een interactieve en praktijkgerichte setting. Naast theoretische kennisoverdracht worden casestudies en praktijkoefeningen ingezet om de deelnemers een hands-on leerervaring te bieden. Onze docenten beschikken over ruime ervaring en zullen de deelnemers begeleiden bij het toepassen van de geleerde concepten in hun eigen praktijksituatie. Er is voldoende gelegenheid voor het uitwisselen van kennis en ervaring met medecursisten, wat bijdraagt aan een verrijkende leerervaring.

Doelgroep

De training is bestemd voor:

  • kwaliteitsverantwoordelijken
  • kwaliteitsfunctionarissen/-medewerkers
  • vakspecialisten en laboratoriumspecialisten
  • stafmedewerkers
  • leidinggevenden
  • andere medewerkers die het kwaliteitsmanagementsysteem duurzaam willen verbeteren

Programma

Tijdens de training komen volgende zaken aan bod:

  • projectmatig werken aan kwaliteitsverbetering
  • probleemanalyse- en probleemoplossingstechnieken
  • besluitvormingstechnieken
  • samenwerken in teams
  • uw eigen rol binnen het kwaliteitsmanagementsysteem
  • omgaan met lastige situaties
  • communicatieve vaardigheden
  • praktische oefeningen
  • casestudies

 

De gekozen aanpak aanpak zorgt ervoor dat deelnemers een brede en diepgaande kennis opdoen die direct toepasbaar is in hun dagelijkse werkzaamheden.

Deel deze opleiding via

Inschrijven

Datum

22/05/2024 8:45
- 21:00
23/05/2024 8:45 -
21:00
24/05/2024 8:45 -
16:15

Prijs

€ 1.795
De Bewustwording en optimalisatie van het managementsysteem opleiding is volzet.

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrieven

Duineneind 16 bus 1, 2460 Kasterlee, België

Tel.: +32 14 25 90 00
E-mailadres: academy@kerteza.com

Contacteer ons

Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Instelling *
Functie *
Afdeling *