Incidenten & calamiteitenKerteza, 
de meest efficiënte weg naar uw doelenKerteza laat één van haar adviseurs op zoek gaan naar basisoorzaken wanneer het misgaat binnen uw zorginstelling. Onze onafhankelijke rol en ervaring zetten wij in voor een gestructureerde en grondige analyse en onderzoek van een incident of calamiteit.

Een incident / calamiteit heeft veel impact op alle betrokkenen. Daarom is het noodzakelijk om op een zorgvuldige wijze onderzoek te doen. Het doel is om te leren van de gebeurtenissen en vergelijkbare incidenten in de toekomst te voorkomen.

Kerteza laat één van haar adviseurs op zoek gaan naar basisoorzaken wanneer het misgaat binnen uw zorginstelling. Onze onafhankelijke rol en ervaring zetten wij in voor een gestructureerde en grondige analyse en onderzoek van een incident of calamiteit. 

Wij voeren een deskundig en grondig onderzoek uit dat leidt tot een rapport met (SMART) geformuleerde verbetermaatregelen.

Onderzoeksmethode

Kerteza zet voor het incident- of calamiteitenonderzoek een ervaren adviseur in die samen met u zorgt voor een gecoördineerd onderzoeksproces. Onze adviseur neemt de rol op van (onafhankelijk) voorzitter van het onderzoeksteam en zorgt ervoor dat het onderzoek binnen de gestelde termijn wordt afgerond en voldoet aan daaraan gestelde eisen. 

Indien u meer informatie wenst over onze aanpak, lees hier verder of neem contact met ons op.

Onze diensten

Met onze diensten ondersteunen wij u bij het reduceren van kosten, elimineren van verspillingen en het verbeteren van kwaliteit en veiligheid van de zorg.